English (UK)macedonain

Промоција

Дали можете да си дозволите да не Ве пронајдат на интернет?

Бидете присутни на веб-просторот за само 1 €!


ПОНУДАТА ВКЛУЧУВА


1. Изработка на Веб страна:

- До 5 страници,неограничено текст, до 25 фотографии;

- Контакт форма;

- Google maps, мапа со локација;

- Фото галерија;

- Уникатен дизајн.

*Цена: 1 евро/еднократно


2. Mесечно одржување:

- Изработка на веб-страна во рок од 10 дена;

- Бесплатен хостинг и домен во период од една година;

- Одржување на Вашата веб-страна - до 10 измени месечно, од типот на текст, слика, видео (измените во дизајн не се вклучени во оваа цена);

- Back-up на податоците од веб-страната еднаш неделно;

- Рангирање на Google.

* Цена: 4000 ден/месечно


Понудата важи со склучен договор на 12 месеци за одржување на web-страната.

Понудата важи ограничен период, за оние корисници кои ќе склучат договор до 15 јули 2014.


НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

back to top
Top of Page