English (UK)macedonain

Ценовник

 • Basic

  11.990/

  • до 5 страници
  • Неограничено текст
  • до 25 фотографии
  • Контакт форма
  • Google maps мапа со локација
  • Фото галерија
  • Уникатен дизајн
  • Бесплатен Хостинг 1 година
  • Бесплатен Домен 1 година
  • Social Media Fan Pages Facebook, Google, ...
  Нарачај
  Custom

  По договор/

  • Веб страна по ваш избор
  • креирана според ваши потреби
  • цена која сами ја формирате според договор со нас
  • Уникатен дизајн
  • Бесплатен Хостинг 1 година
  • Бесплатен Домен 1 година
  • Бесплатно Одржување 1 месец
  • Social Media Fan Pages Facebook, Google, ...
  Нарачај
  Е-продавница

  24.990/

  • до 50 продукти
  • CMS
  • Модул за приказ на продукти
  • Подредување по цена, категорија и сл.
  • Пребарување по име
  • Можност за промоција и попусти на одредени продукти
  • Евиденција на продажба
  • Плаќање преку Google, Paypal, Visa, Mastercard
  • Бесплатен Хостинг 1 година
  • Бесплатен Домен 1 година
  • Бесплатно Одржување 1 месец
  • Social Media Fan Pages Facebook, Google, ...
  Нарачај
   

  Одржување

  - До 10 измени од типот текст, слика, видео (измените во дизајн не се вклучени во оваа цена)

  - Неделен извештај од посетеност

  - Грижа за безбедноста на сајтот

  - Backup на податоци 1/неделно

  - Рангирање на Google со посебни скрипти и специјализирани програми 1/месечно

  Цена: 3000ден/месечно

 • Basic

  4000ден/месечно

  • Креирање на Facebook Fan Page
  • Дизајн на Profile и Cover слика
  • Зголемување на бројот на фанови
  • 10 споделувања на пишани текстови и креирани слики
  • Подготовка на Статуси со креатива
  Нарачај
  Facebook Апликација

  17500ден/еднократно

  • Изработка на Апликација - Наградна игра, Квиз, Top Fans, Купон, Кариера, Youtube, Контакт
  • Гарантираме зголемување на бројот на фанови
  • Гарантираме зголемена продажба на вашите продукти
  Нарачај
 • Импресии

  /

  • до 500.000
  • од 500.000 до 1.000.000
  • од 1 до 1.5 милион
  • од 1.5 до 2 милион
  • над 2.000.000
  Нарачај
  Цена за 1000 импресии

  /

  • 160 ден
  • 120 ден
  • 110 ден
  • 90 ден
  • 70 ден
  Нарачај
  Ексклузивни формати

  /

  • Corner
  • Sticky scroll
  • Footer
  • Pellaway
  • Drawbridge
  • Rollband
  • Full screen overlay
  Нарачај
  Цена за 1000 прикажувања

  /

  • 400 ден
  • 300 ден
  • 300 ден
  • 400 ден
  • 700 ден
  • 460 ден
  • 400 ден
  Нарачај
 • Банери на Sezadeca.com

  Цена/месечно/неделно

  • 30.000 / 9.000 Top Banner
  • 20.000 / 6.000 Top Home Banner
  • 15.000 / 4.000 Bottom Home Banner
  • 18.000 / 5.000 Bottom Wide Banner
  • 12.000 / 8.000 Inner Page Banner
  Нарачај
  Facebook Рекламирање

  По договор/

  • Спонзорирани постови
  • Banner Реклама од вашатa Фан страна
  • Banner Реклама од вашатa компанија
  Нарачај
 • Silver

  180ден/месечно

  • Простор 200mb
  • Bandwidth 20gb
  • Domain 10
  • Subdomains неограничено
  • Подршка
  • FTP пристап
  • Email accounts неограничено
  • MySQL Databases неограничено
  • cPanel
  • phpMyAdmin
  Нарачај
  Gold

  350ден/месечно

  • Простор 1000mb
  • Bandwidth 100gb
  • Domain 10
  • Subdomains неограничено
  • Подршка
  • FTP пристап
  • Email accounts неограничено
  • MySQL Databases неограничено
  • cPanel
  • phpMyAdmin
  Нарачај
  Platinum

  600ден/месечно

  • Простор 5000mb
  • Bandwidth 250gb
  • Domain 10
  • Subdomains неограничено
  • Подршка
  • FTP пристап
  • Email accounts неограничено
  • MySQL Databases неограничено
  • cPanel
  • phpMyAdmin
  Нарачај
   

  Регистрација на Домен

  (.com | .mk | .com.mk | .net | .info)

  1000ден / годишно

 •  

  - Покривање настан до 2часа / 2500ден

  - Фотографирање локал 30мин / 1000ден

  - Фотографирање на производи / по договор

 • Изработка на презентациски видеа - по договор

   

back to top
Top of Page