English (UK)macedonain

Услуги

SkyBlueMedia  e компанија која е специјализирана за онлајн рекламирање.

Ги следиме сите светски трендови од онлајн рекламирањето и нудиме, советување, изработка и готови решенија за Вашите потреби.

Веб дизајн

Претставете ја Вашата компанија и претставете ги производите и услугите кои ги нудите, брендовите кои ги застапувате, вредностите кои ги имате на лесен и ефикасен начин кој ќе биде препознатлив за Вашата компанија.

Дознај повеќе

Facebook

Facebook страната како и web страната треба да
ја одразува професионалноста на Вашата компанија.

Тука лежи моќта на социјалните мрежи и можноста за директна комуникација со Вашите клиенти, интеракција и суптилна промоција на Вашите вредности, брендови производи и услуги.

Дознај повеќе

Web Pool

Web Pool е дигитална маркетинг мрежа составена од повеќе Македонски веб страни од различни категории.

Дознај повеќе

Рекламирање

Зависно од Вашите потреби и можности Ви нудиме совети за Ваше интернет рекламирање преку интернет банери или преку користење на моќта на социјалните медиуми и Facebook реклами.

Зависно од Вашите потреби, Ве советуваме кој начин на рекламирање е најдобар за Вас и како да го опфатите Вашиот таргет.

Дознај повеќе

Хостинг

Хостинг услуги

Дознај повеќе

Фото

Професионална фотографија

Дознај повеќе

Видео

Изработка на презентациски видеа

Дознај повеќе
 

 

Top of Page